Schaatsseizoen in volle gang

Het winterseizoen 2018-2019 is in volle gang met al verschillende toffe Pinguïns-activiteiten achter de rug en als eerstvolgende activiteit voor sommigen misschien wel het piekmoment van het seizoen: de Clubkampioenschappen!

Zo waren de Pinguïns de afgelopen maanden te vinden bij de Schaatsnacht van Eindhoven waar 100 km geschaatst werd, in het Italiaanse Collalbo voor een mooie schaatsweek, op onze Nieuwjaarsborrel samen met Isis, op de fiets door Eindhoven tijdens het Cycling Dinner, en op de Weissensee voor de 200 kilometer.

Op zaterdag 23 februari gaan we als Pinguïns weer de jaarlijkse strijd aan om de titels. Wie gaat er vandoor met de grootste Erdinger die avond? Wie stoot Katja en Rik van hun troon? We zullen het zien!

Foto’s: Michiel

Comments are closed.