Activiteiten

De Eindhoven Pinguïns doen natuurlijk ook andere dingen dan schaatsen. Er is veel ruimte voor gezelligheid en fun. Zo worden er regelmatig grotere, kleinere, geplande en spontane activiteiten georganiseerd, al dan niet sport-gerelateerd.

Borrels & BBQ

Vooral na de schaatstrainingen borrelen we altijd na in ‘t Schaetshuys – het café bij de ijsbaan. Dat ‘even’ kunnen we gerust weglaten, want het komt regelmatig voor dat we als laatste het café verlaten. In de zomer vindt altijd onze Zomerbarbecue plaats en worden er regelmatig borrels georganiseerd op verschillende locaties in de stad.

Buitenlandreis

Buiten de normale trainingen organiseren we ook andere sportieve activiteiten. Zo gaat er wel eens een reis richting een buitenlandse ijsbaan, waarbij Collalbo in Italië vaak de voorkeur heeft.

Ardennenweekend

Tijdens ieder Hemelvaartweekend gaan we vier dagen fietsen in de Belgische Ardennen, meestal nabij Malmedy, waar we met z’n allen een huis huren, lekker fietsen en een goede trappist drinken :-)

En meer…

Naast de borrels en reisjes organiseerden onze leden eerder verschillende stapavonden, een dagje baanwielrennen, een clinic boulderen, etentjes en meer. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en alles kan!