Fun & Activiteiten

De Eindhoven Pinguïns doen natuurlijk ook andere dingen dan schaatsen. Er is veel ruimte voor gezelligheid en fun. Zo worden er regelmatig kleine, grote, geplande en spontane activiteiten georganiseerd, al dan niet sport-gerelateerd.

Borrels & BBQ

Vooral na de schaatstrainingen borrelen we vaak na in ‘t Schaetshuys – het café op de ijsbaan. En dan komt het regelmatig voor dat we als laatste het café verlaten. In de zomer worden er borrels georganiseerd op verschillende locaties in de stad en vindt onze jaarlijkse Zomerbarbecue plaats.

Buitenlandreisjes

Buiten de normale trainingen organiseren we verschillende andere sportieve activiteiten. Zo gaan we om de zoveel jaar op reis naar een buitenlandse ijsbaan, waarbij Collalbo in Italië vaak de voorkeur heeft.

En tijdens ieder Hemelvaartweekend fietsen we vier dagen door de Belgische Ardennen, meestal in de buurt van Malmedy, waar we met z’n allen een huis huren, lekker fietsen en een goede trappist drinken :-)

En meer…

Naast de borrels en reisjes organiseerden onze leden eerder verschillende stapavonden, dagjes baanwielrennen, een boulder-clinic, etentjes en meer. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en alles kan!