Schaatsen

In het winterseizoen wordt er twee maal per week geschaatst. De trainingen zijn geheel vrijblijvend; ook één keer per week trainen hoort dus tot de mogelijkheden.

Trainingen: dinsdag & donderdag

De Eindhoven Pinguïns trainen op de trainingsuren van de KNSB op dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:45 uur. Om tijdens deze uren te kunnen trainen is het bezit van een abonnement vereist. Dit abonnement wordt via het bestuur van de Eindhoven Pinguïns aangevraagd. Beide trainingen vinden plaats op IJssportcentrum Eindhoven aan de Anton Coolenlaan in Eindhoven.

Wedstrijden

Het is mogelijk om via de Eindhoven Pinguïns mee te doen aan de langebaan- en marathonwedstrijden in het weekend. Om deel te nemen aan deze schaatswedstrijden heb je een wedstrijdlicentie van de KNSB nodig.

Clubrecords

Verschillende Pinguïn-leden rijden af en toe een wedstrijdje, niet alleen tijdens de gewestelijke wedstrijden in het weekend, maar ook op trainingsweken in Collalbo of Inzell, of tijdens toernooien in Heerenveen of Enschede. De snelste tijden worden bijgehouden op onze pagina voor clubrecords.