Zomer

In het zomerseizoen zitten de Pinguïns zeker niet stil. We fietsen, doen aan droogtraining, en staan op de inline-skates:

Fietsen

De wekelijkse wielertraining wordt gegeven op donderdagavond vanaf 19:00 uur. Vroeg en laat in het seizoen is de vertrektijd een half uur eerder. Deze training bestaat uit een gezamenlijke warming-up, een specifiek en intensief programma in kleinere groepjes op een vast rondje, plus een gezamenlijke tocht terug naar huis. We verzamelen bij de Hut van Mie Pils in de bossen bij Aalst-Waalre. Reken op 20 minuten fietsen vanaf het centrum van Eindhoven.

Droogtraining

Op dinsdagavond is het tijd voor onze bostraining. Onder leiding van één van onze trainers werken we aan onze coördinatie, balans, kracht en conditie. Deze wekelijkse training vindt plaats vanaf 19:30 uur op een wisselende locatie in een bos of park in Eindhoven.

Inline-Skaten

Steeds vaker wordt er door onze leden onderling afgesproken om een rondje te gaan inline-skaten. Meestal gaan we voor een ritje op de openbare weg, soms voor een training op een afgesloten baan.